akusentuhatimu

Wednesday, 6 April 2016

Jenama tudung sendiri

Assalamualaikum wbt..

Memandangkan hari ini tak bizi sangat so sempat lah ber-blog..
Hari siap keluar lunch dengan husban lagi sebab dia MC..sukeeeee..
Minggu ni pergi kerja pon husban hantar so bertamabah2 lah suka..
This week dah start duduk satu bumbung..So macam-macam benda nak kena beli & nak kena kemas..
Memang malas kottt...Hopefully Allah pinjam kan kerajinan untuk saya supaya dapat kemas rumah and  jadi isteri mithali...hehe

Weekend hari tu bincang dengan husban untuk buat tudung jenama sendiri tapi since dah kerja permanent ni bizi sesangat... Tapi in planning adalah..Sekarang ni saya part time jual tudung dari kawan je..Tapi bila saya order color lain dia atar color lain so macam xbest lah..Kita dah janji dengan customer tapi dia send lambat to me...Nak mengamuk pon kawan...eeeeeeeeee...

Berbalik pada jenama tudung sendiri nih,first kena fikir dulu branding/jenama tudung and targeting customer..So saya kena design sendiri logo dulu..Hope dapat lah idea yang best..

Tak larat nak tulis nanti sambung lagi yea..

okey Baiii...