akusentuhatimu

Friday, 29 May 2015

Selamat hari jumaat


saya mengantuk so buka adobe illustrator kejap untuk edit doa..


Saturday, 9 May 2015

i will get married

Saya macam tak percaya yang saya hanya ada masa 6 bulan lagi sebelum kahwin..
Sebelum ni seyes rasa tak der mood nak fikir pasal kahwin disebabkan beberapa sebab..
Antara sebab terbesar rasa belum bersedia nak pukul tanggungjawab sebagai isteri dan menantu...

Tadi dah start fikir tema dan do check list yang perlu di buat sebelum kahwin..
Rasa tak tahu nak pilih tema color apa..saya dok nampak color purple mint green  pink..
Semua color kat bawah tu saya suke...So,kena bincang dengan Mr.F dia ok color macam mana..
Saya memang tak tahu nak buat decision tapi try jugak untuk fikir benda yang memberi kepuasan untuk diri ni..

Pelamin saya tak jumpa lagi yang berkenan dihati..Saya nak cari yang mana suke dulu pastu pikir bajet plak..Nak yang murah dan biasa2 je..Buat majlis pon sekadar yang mampu je..






Ok..start fikir untuk D.I.Y semua benda sendiri ...
GO...GO..