akusentuhatimu

Friday, 25 March 2016

Bawal ruffle



Alhamdulillah selepas muka dah elok rasa dah selesa nak pakai tudung color yang light..
Sebelum ni muka saya ada masalah jerawat yang teruk..
2 bulan jugak lah menderita dengan jerawat dan muka kusam..
ok nanti saya cerita saya pakai produk apa yang menyebabkan jerawat teruk dan selepas tu muka saya glowing selepas guna produk apa.

Kepada pengemar tudung bawal,
awak2 boleh lah usha tudung bawal yang saya jual ni..
if berminat boleh pm saya 011-25513909
1-2 helai RM15 
3 helai and above RM13 
Postage SM RM7
Sabah & Sarawak RM9
COD Free Sepanjang Lrt Kelana ke KL Sentral.
















No comments:

Post a Comment