akusentuhatimu

Saturday, 9 May 2015

i will get married

Saya macam tak percaya yang saya hanya ada masa 6 bulan lagi sebelum kahwin..
Sebelum ni seyes rasa tak der mood nak fikir pasal kahwin disebabkan beberapa sebab..
Antara sebab terbesar rasa belum bersedia nak pukul tanggungjawab sebagai isteri dan menantu...

Tadi dah start fikir tema dan do check list yang perlu di buat sebelum kahwin..
Rasa tak tahu nak pilih tema color apa..saya dok nampak color purple mint green  pink..
Semua color kat bawah tu saya suke...So,kena bincang dengan Mr.F dia ok color macam mana..
Saya memang tak tahu nak buat decision tapi try jugak untuk fikir benda yang memberi kepuasan untuk diri ni..

Pelamin saya tak jumpa lagi yang berkenan dihati..Saya nak cari yang mana suke dulu pastu pikir bajet plak..Nak yang murah dan biasa2 je..Buat majlis pon sekadar yang mampu je..






Ok..start fikir untuk D.I.Y semua benda sendiri ...
GO...GO..

1 comment:

  1. Tahniah.. semoga dipermudahkan segala urusan.. :)


    44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join jika sudi.. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..

    Jom terjah entry terkini "Movie terbaek bulan ni.."

    ReplyDelete